Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

          

instagram

 

               

E-learning

De Vrijwilligerscentrale Roermond heeft een aantal e-learning programma's geselecteerd die interessant zijn voor vrijwilligers en organisaties. Op deze manier kun je je kennis vergroten in je eigen tijd. Door op onderstaande training te klikken wordt u doorverwezen naar de desbetreffende training. Veel succes!

Netwerken versterken.

Eén sociaal netwerk kan voor jou en jouw organisatie van belang zijn. In de training netwerk versterken krijgt je tips om uw netwerk te vergroten en te versterken.   

Omgaan met emoties.

Als vrijwilliger kun je te maken krijgen met emoties. Emoties bespreekbaar maken is niet altijd even makkelijk. In de training omgaan met emoties staat het herkennen en bespreekbaar maken van emoties centraal.

Empowerment.

Geloven in jezelf en in je eigen kracht staan. De training empowerment gaat hier verder op in.

Begeleiden van vrijwilligers.

Hoe kun je je vrijwilligers op een fijne en effectieve manier begeleiden. In deze training leer je vanuit een coachende rol hoe je het begeleiden van vrijwilligers aan kunt pakken.

Fondsenwerving

Hoe financier je een project? Hoe dien je een aanvraag in voor een fonds? De training fondsenwerving van VSBFonds helpt je hiermee op weg. Deze online training is met name interessant voor iedereen die opzoek is naar een finciering voor zijn of haar project.