Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

          

instagram

 

               

Info

Algemene Voorwaarden
Onze digitale vacaturebank is openbaar en voor iedereen toegankelijk.
De VCR helpt, indien nodig, actief  bij  het koppelen van vraag en aanbod, maar kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de tot stand gebrachte samenwerking. Als hierover klachten zijn kun u die aan ons mailen via vcr@welkom.nu

Wijzigen gegevens

U kunt altijd uw gegevens wijzigen of aanvullen. Als u niet meer ingeschreven wilt zijn, kunt u uw gegevens verwijderen.

Privacy  en actueel houden van onze bestanden
Wanneer u zich inschrijft bij VCR worden uw gegevens opgenomen in een digitaal bestand. De VrijwilligersCentrale Roermond controleert de geplaatste vacatures om deze zo actueel mogelijk te houden.

Vrijwilligers
Door aan te kruisen dat uw gegevens zichtbaar zijn, geeft u toestemming aan de organisaties die bij de VrijwilligersCentrale Roermond zijn ingeschreven, om uw profiel in te zien. Bij aanmelding van een organisatie die via onze vacaturebank op zoek gaat naar vrijwilligers, wordt de inschrijving door de VrijwilligersCentrale Roermond gecontroleerd , voordat zij inzicht kunnen krijgen in de gegevens van vrijwilligers. We maken het mogelijk dat de contactpersoon van een organisatie via de mail contact met u kan opnemen.
Na inschrijving kunt u zelf ook via de mail reageren naar de contactpersoon van de organisatie.

Vrijwilligersorganisaties/ maatschappelijke initiatieven
Non profit organisaties en initiatieven kunnen een account maken op onze digitale vacaturebank. Voorwaarden daarvoor zijn:
* De organisatie heeft geen winstoogmerk
* De organisatie is actief in de gemeente Roermond
* De organisatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of
* De organisatie betreft een buurtinitiatief, een gemeenschapsinitiatief of groepsinitiatief. 

Bij inschrijving van een organisatie die via onze vacaturebank op zoek gaat naar vrijwilligers, wordt door de VrijwilligersCentrale Roermond deze inschrijving gecontroleerd en als aan alle voorwaarden is voldaan , geactiveerd. Er dient per organisatie een contactpersoon te worden aangewezen. De organisaties worden geacht zelf hun gegevens actueel te houden. De kwaliteit van ons aanbod valt of staat met uw eigen inzet